Your Login Details


Wii keep update

Malam ini sewktu ngetest koneksi wifi ds-ku di rumah, aku mengubas settingan access pointku agar tidak usah pakai security tapi hanya menerima suatu mac address. Lalu aku teringat Wii-ku, nampaknya perlu disetting ulang koneksi wifinya. Saat mengetest koneksi dengan mendownload update software Wii kok agak lama yah, ternyata ada update baru.

Sambil aku menunggu update selesai didownload aku ngetest wifi DS dengan main Mario Kart DS online. Bo, ternyata login ke Nintendonya lama juga, tapi kalau pas lagi main nggak nge-lag.

Beberapa menit kemudian update Wii selesai didownload. Perubahannya ada jam di bawah terus versinya jadi 3.0U selain itu gak nampak perubahannya. Selesai.


The Comments

Write a comment

  • Required fields are marked with *. (do'oh)

Type your name here, but it not necessary, because I had anticipate your lazy hand.

Yes, you can leave it empty. It's not like that I'm going to write you an email. But if you do, I will display your Gravatar.

It's unnecessary to provide your blog url, but here it is. Use this format: http://www.dwaan.com.

You're encourage to write a subject. Well if not, I'll give some nasty and ugly subject to your comment.

You really have to write your comment below, it's required. I mean, you want to write a comment wont you?.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.

Sorry, I don't trust you are human. Please type those funky words to prove you are a human.